Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Downloading
Hamara Forums > General > Computing and Technology
Harjinder
Hi Everyone
Ever since HF has changed over to the current format I have had trouble accessing posts especially in the multipage threads. In trying to access new posts and often all posts on the last ( i.e. the newest) page I end up getting a message which in effect states that the post may have been moved or deleted and to try again.I have tried again with the same results.Administration's suggestion of clearing the 'cache ?' did not work either.Is anyone else having similar problems? Also if any members can suggest steps to fix this problem I would appreciate their input.Thanks. Harjinder
parag_sankla
Harjinder ji

It is all about "moderated threads". The files posted by new members go through a moderation process, and hence do not appear immediately. The file posted by them is shown in the list of attachments, but if you click on them, you get that message.

HF admin can modify that message with a more meaningful message.

I hope that helps

Cheers
Parag
parag_sankla
Check this thread as an example...

http://www.hamaraforums.com/index.php?show...c=55000&hl=

Cheers
Parag
Harjinder
Parag saheb
Thanks for your help.After reading what you said about moderating process I have been wondering whether I am still considered a new member. My own two threads are probably going through this moderation process too since I cannot access even my own posts and uploads (the new ones). Harjinder
parag_sankla
QUOTE(Harjinder @ Apr 18 2008, 02:32 PM) *

Parag saheb
Thanks for your help.After reading what you said about moderating process I have been wondering whether I am still considered a new member. My own two threads are probably going through this moderation process too since I cannot access even my own posts and uploads (the new ones). Harjinder


Harjinder ji, I don't think Angels are under moderation. And you are here for much longer for your posts to be moderated. Generally the moderation is over after a few months.

Have a good weekend

Cheers
Parag
Exon
QUOTE(Harjinder @ Apr 19 2008, 12:48 AM) *

Hi Everyone
Ever since HF has changed over to the current format I have had trouble accessing posts especially in the multipage threads. In trying to access new posts and often all posts on the last ( i.e. the newest) page I end up getting a message which in effect states that the post may have been moved or deleted and to try again.I have tried again with the same results.Administration's suggestion of clearing the 'cache ?' did not work either.Is anyone else having similar problems? Also if any members can suggest steps to fix this problem I would appreciate their input.Thanks. Harjinder

Harjinder,

Due to my lack of experience, I understood the problem only very little. But here is a suggestion; not sure if it will make a difference.

When you open the thread, near the top right hand corner of the thread is the 'Options' button. Clicking it will show following display mode options:

switch to: outline
standard
switch to: Linear

I have set mine in 'standard' mode.

Please see if this makes a difference.

Exon
Harjinder
QUOTE(Exon @ Apr 18 2008, 05:52 PM) *

QUOTE(Harjinder @ Apr 19 2008, 12:48 AM) *

Hi Everyone
Ever since HF has changed over to the current format I have had trouble accessing posts especially in the multipage threads. In trying to access new posts and often all posts on the last ( i.e. the newest) page I end up getting a message which in effect states that the post may have been moved or deleted and to try again.I have tried again with the same results.Administration's suggestion of clearing the 'cache ?' did not work either.Is anyone else having similar problems? Also if any members can suggest steps to fix this problem I would appreciate their input.Thanks. Harjinder

Harjinder,

Due to my lack of experience, I understood the problem only very little. But here is a suggestion; not sure if it will make a difference.

When you open the thread, near the top right hand corner of the thread is the 'Options' button. Clicking it will show following display mode options:

switch to: outline
standard
switch to: Linear

I have set mine in 'standard' mode.

Please see if this makes a difference.

Exon

Hi
Your suggestion solved my problem.I am can again access all uploads.Thanks .
Harjinder
Exon
Harjinder,

It was sort of a wild guess.
I am very happy that the suggestion worked.

Exon
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.